Terug naar het overzicht

Siliconen borst implantaten

Hoe siliconen borst implantaten je leven kunnen verwoesten..

Ik zie deze vrouwen steeds vaker in de praktijk en dan helaas met veel klachten. Het is een groot taboe, terwijl er al duizenden vrouwen slachtoffer zijn. Herken jij jezelf of mensen in je omgeving? Lees verder!

 

Een moedeloze en uitzichtloze situatie

De eerste jaren voel je je waarschijnlijk prima en ben je blij met het resultaat. Maar dan ineens krijg je vage klachten en pijntjes. De artsen kunnen er weinig mee en zo ga je van het kastje naar de muur. De implantaten kun je eruit halen, maar daarmee verdwijnen helaas niet de klachten, in tegendeel. Je gaat steeds meer achteruit, zowel lichamelijk als geestelijk wordt het steeds lastiger om te blijven functioneren in de maatschappij zoals hoe je gewend was. De siliconen implantaten zweten vrijwel altijd door en komen via ons lymfe stelsel in kleine hoeveelheden in ons lichaam. De stoffen die in de implantaten zitten kunnen na 7 jaar ook gaan lekken en verspreiden zich overal in het lichaam. We moeten dit eigenlijk zien als kleine zandkorreltjes die zich overal in het lichaam nestelen, tussen alle organen maar bijv. ook in je gezicht en hersenen. Bij het lekken van de siliconen gaat het niet om kleine deeltjes, maar een overdosis gif stoffen. De moleculen in de wand van de siliconen gaan stuk en worden makkelijk doorlaatbaar.

Heftige klachten

Dit zorgt voor zeer ernstige klachten zoals chronische vermoeidheid, concentratie- en geheugenproblemen, neurologische uitval/verlamming, slaapproblemen, chronische ontstekingen, darmklachten, duizeligheid, zenuwpijn, auto-immuunziektes, verwarring, angsten, depressies, emotionele instabiliteit en zo kan ik nog wel even door gaan. Er worden geen tot weinig handvatten gegeven vanuit de reguliere zorg om deze klachten te verminderen. Misschien voel jij je ook zo machteloos of ken je iemand in deze situatie?

Er zijn wel degelijk manieren om klachten te verminderen en de gifstoffen uit het lichaam te krijgen. Heb jij siliconen borst implantaten gehad die zijn gaan lekken? Of heb jij siliconen implantaten en herken jij je in bovenstaande klachtenpatroon?

 

Patiënt ervaringen

Er zijn wel degelijk mogelijkheden om jouw kwaliteit van leven te verbeteren en klachten te verminderen. Hieronder lees je de ervaringen van iemand uit de praktijk. Samen zijn wij ons verder gaan verdiepen in de behandeling en met bijzonder goed resultaat.
Hieronder lees je de ervaring van een cliënt met ernstige klachten als gevolg van siliconen borst implantaten. Begin 2019 kwam zij bij mij in de praktijk met hevige klachten zoals hierboven staan beschreven. Na een half jaar behandelen merkt zij dat;

  • Direct al tijdens het ontgiften er een vieze penetrante lucht ontstond wat uit het lichaam kwam;
  • De buikpijn minder wordt;
  • De gewrichtspijn in haar pols is afgenomen;
  • Dat ze niet meer door haar knieën zakt;
  • Haar energieniveau verbeterd;
  • De mentale gezondheid verbeterd;
  • Verandering in het endocriene systeem;

 

Wat wij hiermee willen bereiken? Dat de vooroordelen en het taboe rondom siliconen borsten stopt. Dat er meer aandacht komt voor de behandeling en mogelijkheden om kwaliteit van leven te verbeteren.